Bug 107259 - No icons for OO in menu in KDE window manager.
No icons for OO in menu in KDE window manager.
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-10-16 04:25 EDT by Petr Suchomel
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-27 12:53:23 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Petr Suchomel 2003-10-16 04:25:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030701

Description of problem:
No icons for OO in menu in KDE window manager. Installing fresh test3, there are
no icons for OO in menus in KDE. Under GNOME it is OK.
Updated test2 -> test3 works OK.

Version-Release number of selected component (if applicable):
OO 1.1.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install fresh test3
2. Select KDE wm
3. Try to find icons for OO - it is installed oo* binaries are available from
shell, but no access for menus.
    

Actual Results:  Install test3

Expected Results:  Have icons for OO in menu

Additional info:
Comment 1 Rick Wood 2003-10-20 16:12:40 EDT
Same problem here.  However, in my installation of Test 3, icons weren't 
created for open office in KDE or Gnome.
Comment 2 Thomas Bludau 2003-10-26 14:47:42 EST
same problem here with gnome, oo.o starts and start then the installation for
the local user and the icons are unter (RedHat -> Office -> Other Office
Products) The Icons are not from the bluecurve theme. I think the OpenOffice RPM
isnt right and there had to be some updates. perhaps when you create a user
there is not a entry for the users in there home direcotry. I've added a new
user and have the same problem under gnome. 

perhaps someone can change the Summery to: "No icons for OO in menu in KDE and
Gnome"

My Versions:
openoffice.org-1.1.0-2
openoffice.org-i18n-1.1.0-2

Here is the output when i start oowriter:

Checking for existing user installation ...   ...   NOT FOUND
Performing first-time installation for user ...   grep:
/home/username/.openoffice/
user/config/registry/instance/org/openoffice/Setup.xml: Datei oder Verzeichnis n
icht gefunden
cp: Aufruf von stat für
»/home/fusername.openoffice/user/config/registry/instance/o
rg/openoffice/Setup.xml« nicht möglich: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/usr/bin/ooffice: line 88:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instance
/org/openoffice/Setup.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/usr/bin/ooffice: line 97:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instance
/org/openoffice/Office/Linguistic.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/usr/bin/ooffice: line 105:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instanc
e/org/openoffice/Office/Linguistic.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/usr/bin/ooffice: line 108:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instanc
e/org/openoffice/Office/Linguistic.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
grep:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instance/org/openoffice/Offic
e/Common.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
cp: Aufruf von stat für
»/home/fusername.openoffice/user/config/registry/instance/o
rg/openoffice/Office/Common.xml« nicht möglich: Datei oder Verzeichnis nicht gef
unden
/usr/bin/ooffice: line 122:
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instanc
e/org/openoffice/Office/Common.xml: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
...   DONE
sed: kann
/home/username/.openoffice/user/config/registry/instance/org/openoffice/S
etup.xml nicht lesen: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
Starting OpenOffice.org ...
Comment 3 Thomas Bludau 2003-10-26 14:49:08 EST
Datei oder Verzeichnis nicht gefunden = File or Directory not found
Comment 4 Dan Williams 2003-10-27 10:53:11 EST
Can someone test with 1.1.0-3 and report whether the KDE icons still
do not appear?
Comment 5 Thomas Bludau 2003-10-27 11:02:41 EST
where can i get it?
Comment 6 Dan Williams 2003-10-27 11:08:22 EST
should be on rawhide
Comment 7 Thomas Bludau 2003-10-27 11:11:10 EST
yes thank i had found it just for some minutes... i test it in a few minutes
Comment 8 Thomas Bludau 2003-10-27 11:37:25 EST
which file i need for db4-4.1.25-11 ?
Comment 9 Thomas Bludau 2003-10-27 12:14:51 EST
i think its ok. 
the icons are under kde and gnome now
at first i've uninstalled all openoffice.org packages and then i've installed
ooffice.org ooffice.org-libs and oofice.org-i18n all in version 1.1.0-3
i added a user and then started gnome 
and i added a second user and starded kde at first time the icons where by
everywhere
Comment 10 Dan Williams 2003-10-27 12:53:23 EST
I just checked it too and the Icons show up where they need to with 1.1.0-3. 
Closing as fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.