Bug 107855 - PCMCIA modem not working util pcmcia is restarted
Summary: PCMCIA modem not working util pcmcia is restarted
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Dave Jones
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-10-23 20:08 UTC by Mikael Carneholm
Modified: 2015-01-04 22:03 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-12-08 05:24:56 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Mikael Carneholm 2003-10-23 20:08:43 UTC
Description of problem:
On my Dell CPXj laptop with a Xircom Cardbus Ethernet/56K modem PCMCIA combo,
the modem is unusable until "/etc/init.d/pcmcia restart" is called. Maybe the
order of which the services are started is affecting this? (just guessing here)

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Boot up & log in
2. Use redhat-config-network or wvdial to start the connect procedure
3. [Activating the interface fails]
4. Restart cardmgr/pcmcia by calling "/etc/init.d/pcmcia restart"
5. Same as 2
6. Success.
    
Actual results:
Activating the interface does not work after normal boot

Expected results:
Activating the interface should work after normal boot without having to restart
cardmgr/pcmcia

Comment 1 Bill Nottingham 2003-10-24 01:59:35 UTC
This is most probably a kernel issue.

Comment 2 Dave Jones 2004-12-08 05:24:56 UTC
fc1 - eol


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.