Bug 108100 - Bad: doesn't look what it should.
Summary: Bad: doesn't look what it should.
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site   
(Show other bugs)
Version: RHN Stable
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Orazi
QA Contact: Red Hat Satellite QA List
URL: https://rhn.redhat.com/network/config...
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-10-27 17:26 UTC by william.hoffmann
Modified: 2008-02-13 16:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-13 16:39:56 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (24.80 KB, image/png)
2003-10-27 17:28 UTC, william.hoffmann
no flags Details

Description william.hoffmann 2003-10-27 17:26:55 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; fr; rv:1.4) Gecko/20030922

Description of problem:
I've a tools part which looks strange...

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Log in

    

Actual Results:  looks strange.

Additional info:

Comment 1 william.hoffmann 2003-10-27 17:28:23 UTC
Created attachment 95520 [details]
screenshot

screenshot taken with my account

Comment 2 Bill C. Riemers 2008-02-13 16:39:56 UTC
ROFL :)



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.