Bug 109275 - irqbalance init script (wrong runlevels?)
irqbalance init script (wrong runlevels?)
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 102064
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel-utils (Show other bugs)
1
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Dave Jones
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-06 08:23 EST by Michael Bischof
Modified: 2015-01-04 17:03 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:59:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael Bischof 2003-11-06 08:23:39 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.1; Linux)

Description of problem:
irqbalance only gets started in runlevel 3, 4 and 5.
after looking at the comments in the inittab file I'm fairly
convinced that it should get started in runlevel 2 as well?!


Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-utils-2.4.9-1.101

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. ...
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Miloslav Trmač 2004-10-20 10:34:38 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 102064 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:59:47 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.