Bug 109737 - SMB Browsing in Konqueror is partially broken
SMB Browsing in Konqueror is partially broken
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase (Show other bugs)
1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-11 10:30 EST by Paul Black
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-06 09:30:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul Black 2003-11-11 10:30:01 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6a)
Gecko/20031029

Description of problem:
Typing smb:/ in the location bar in Konqueror only shows 1 workgroup.



Version-Release number of selected component (if applicable):
kdebase-3.1.4-6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Typing smb:/ in the location bar in Konqueror
2.Konqueror will display the workgroups on the locally attached network.

    

Actual Results:  Only one workgroup is displayed.

Expected Results:  Would expect to see all workgroups (as happened in
Redhat 9).

Additional info:

Works in Nautilus.
Samba is not running on local machine.
Comment 1 Paul Black 2004-01-06 09:30:34 EST
Seems to work now. Apart from applying the various patches, the big
change that is likely to have affected this issue is that servers have
been upgraded to RH Enterprise Linux.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.