Bug 11006 - kppp either doesn't display locally or remotely
Summary: kppp either doesn't display locally or remotely
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: usermode   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact:
URL: http://www.kde.org/
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-23 20:32 UTC by Albert Strasheim
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-09 10:48:19 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Albert Strasheim 2000-04-23 20:32:26 UTC
Hello,

<rant>WAKE UP AND FIX THIS</rant>

I've reported various manifestations (sp?) of this issue since 6.0. Please
come right and do something about it now.

Okay, the problem is simple:

kppp can't connect to a local Xserver when the following is set
in /etc/security/console.apps/kppp:

SESSION=true

When SESSION=false, it runs locally, but not remotely.

This is providing me with INTENSE frustration, as it means that I can't
have all my users on all my machines with X (and Win32 Xservers for that
matter) controlling my little modem with the minimum of fuss (no damn
diald or pppd weirdness for me, thanks).

PLEASE PLEASE PLEASE

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-08-09 10:48:17 UTC
This is a generic problem with consolehelper apps, reassigning

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2000-08-09 15:04:03 UTC
Fixed in usermode-1.28.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.