Bug 110879 - redhat-config-xfree86 does not detect lack of server package
Summary: redhat-config-xfree86 does not detect lack of server package
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-xfree86   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-11-25 01:02 UTC by Mihai Ibanescu
Modified: 2007-11-30 22:06 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-16 23:11:17 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Mihai Ibanescu 2003-11-25 01:02:59 UTC
Did a minimal install of RHEL3 i386 AS.
Then used up2date to fetch redhat-config-xfree86
Then tried to use redhat-config-xfree86
Tool traced back, I don't have the screenshot ready, but os.execve was
failing.
I believe the tool was trying to launch the server, but there was no
server rpm.
Shouldn't redhat-config-xfree86 require XFree86 (packaging wise)?

Comment 1 Brent Fox 2004-01-16 23:11:17 UTC
This is fixed in system-config-display-1.0.4-1 in Rawhide.  I added a
Requires for XFree86.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.