Bug 111142 - Installation problem on celeron with sis 630 vga card
Installation problem on celeron with sis 630 vga card
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-11-28 09:25 EST by Kafui Amedzekor
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-12-17 10:24:37 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This file was generated during installation (535.65 KB, text/plain)
2003-11-28 09:27 EST, Kafui Amedzekor
no flags Details

  None (edit)
Description Kafui Amedzekor 2003-11-28 09:25:00 EST
Description of problem:

During installation on a celeron machine i get the error attached 
attached here.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Kafui Amedzekor 2003-11-28 09:27:01 EST
Created attachment 96236 [details]
This file was generated during installation
Comment 2 Jeremy Katz 2003-12-16 18:41:38 EST
Does your media pass the included mediacheck functionality?
Comment 3 Kafui Amedzekor 2003-12-17 03:25:30 EST
Yes it did pass the media check.

I have come to the conclusion that my hardware was bad hence thses 
errors. Similar machines of mine had no problem with the redhat 
installation.

Thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.