Bug 1119414 - oo-admin-ctl-app doesn't log the destroy action
Summary: oo-admin-ctl-app doesn't log the destroy action
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Pod
Version: 2.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Derek Carr
QA Contact: libra bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-14 17:37 UTC by Marek Mahut
Modified: 2015-05-15 00:29 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-10-10 00:48:45 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Marek Mahut 2014-07-14 17:37:45 UTC
Description of problem:

When destroying an app using oo-admin-ctl-app from a broker, nothing is logged on the broker server. On the node the openshift-agent logs an action with required-id being nil.

We should log this action properly, so we have a record of it.

Comment 1 Derek Carr 2014-07-28 18:53:49 UTC
Log added here:
https://github.com/openshift/origin-server/pull/5667

Comment 2 zhaozhanqi 2014-07-29 02:47:11 UTC
Verified this bug on devenv_5020

Delete an app via oo-admin-ctl-app: destroy/force-destroy those two options

#oo-admin-ctl-app -c destroy -l zzhao@redhat.com -a a1

check the development.log:
014-07-29 02:41:46.638 [INFO ] Successfully deleted application: a1 with id: 53d7410a2f106fb037000001 on behalf of user: zzhao@redhat.com (pid:15)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.