Bug 111959 - cpuspeed install problems
cpuspeed install problems
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel-utils (Show other bugs)
1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-12-11 18:13 EST by Philip Balister
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-04-07 14:03:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Philip Balister 2003-12-11 18:13:10 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.1)
Gecko/20031114

Description of problem:
First cpuspeed does appear to work on my Dell 600M laptop, yeah!

but first there are some startup script/install issues.

1) init file refers to /etc/sysconfig/cpuspeed and installed file is
/etc/cpuspeed.conf.
2) binary is installed in /usr/sbin and init script run it from /sbin

Once I made some changes moving cpuspeed.conf and symlinking binary,
and adjusting the config file to speedstep-centrino I believe it
actually works.

Thanks,

Philip

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-utils-2.4-9.1.107.fedora

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install kernel-utils from rawhide
2. try to use cpuspeed
3.
    

Additional info:
Comment 1 Arjan van de Ven 2003-12-13 08:43:20 EST
thanks for the report; fixed for the next build
Comment 2 Miloslav Trmac 2004-04-07 14:03:37 EDT
Fix confirmed in kernel-utils-2.4-9.1.126.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.