Bug 1124298 - cloud-init network start on boot checkbox goes down one line
Summary: cloud-init network start on boot checkbox goes down one line
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-engine-webadmin
Version: 3.5
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: 3.6.0
Assignee: Shahar Havivi
QA Contact: Nisim Simsolo
URL:
Whiteboard: virt
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-29 08:05 UTC by Oved Ourfali
Modified: 2016-02-10 19:50 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-04 11:48:12 UTC
oVirt Team: Virt


Attachments (Terms of Use)
check-box-is-down (188.39 KB, image/png)
2014-07-29 08:05 UTC, Oved Ourfali
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 30884 master MERGED ui: onboot checkbox is not align with the dialog Never

Description Oved Ourfali 2014-07-29 08:05:04 UTC
Created attachment 922057 [details]
check-box-is-down

Description of problem:
cloud-init network start on boot checkbox goes down one line

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.5

How reproducible:
100% on Chrome

Steps to Reproduce:
1. Open VM dialog
2. Go to cloud-init
3. Go to the network section

Actual results:
The start on boot checkbox is one line under the label

Expected results:
Should be in the same line

Additional info:
See screenshot

Comment 1 Michal Skrivanek 2014-07-30 08:55:48 UTC
Displays correctly to me with Firefox 24.6.0
what's your browser?

Comment 2 Oved Ourfali 2014-07-30 09:03:26 UTC
Chrome

Comment 3 Michal Skrivanek 2014-07-30 09:05:49 UTC
Shahar, not sure if it's just a common network's component or not

Comment 4 Shahar Havivi 2014-07-30 09:24:54 UTC
(In reply to Oved Ourfali from comment #2)
> Chrome
Oved, 
Was it compiled for Chrome?

Comment 5 Oved Ourfali 2014-07-30 09:26:25 UTC
It was tested in the test day. Not in a development environment.

Comment 6 Nisim Simsolo 2015-05-04 14:28:34 UTC
Fixed. Verified - 3.6.0-0.0.master.20150412172306.git55ba764.el6

Comment 7 Sandro Bonazzola 2015-11-04 11:48:12 UTC
oVirt 3.6.0 has been released on November 4th, 2015 and should fix this issue.
If problems still persist, please open a new BZ and reference this one.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.