Bug 1124696 - [test run] Estimate time show a wrong format in test run report page.
Summary: [test run] Estimate time show a wrong format in test run report page.
Keywords:
Status: VERIFIED
Alias: None
Product: TCMS
Classification: Other
Component: Application
Version: 3.8.10
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Yang Ren
QA Contact: tools-bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-07-30 06:24 UTC by yangqiu
Modified: 2018-07-04 21:42 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:


Attachments (Terms of Use)
[test run] Estimate time show a wrong number in test run report page. (153.89 KB, image/jpeg)
2014-07-30 06:24 UTC, yangqiu
no flags Details

Description yangqiu 2014-07-30 06:24:23 UTC
Created attachment 922431 [details]
[test run] Estimate time show a wrong number in test run report page.

Description of problem:
as summary.

Version-Release number of selected component (if applicable):
v3.8.10-1 on devel server.

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Enter a test run report page.
https://tcms-devel.app.eng.nay.redhat.com/run/72384/report/
2.Inspect the estimate time is the same as test run detail page.

Actual results:
In test run detail page, the estimate time is '01d03h08m'
In test run report page, the estimate time is '97680'

Expected results:
In test run report page, system show right number and format for estimate time, like '01d03h08m'

Additional info:

Comment 1 yangqiu 2014-08-04 06:23:49 UTC
verify this bug on v3.8.10-1 on devel server.---Pass
verify steps are same as description.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.