Bug 113383 - ntp init script uses /usr/bin/awk instead of /bin/awk
ntp init script uses /usr/bin/awk instead of /bin/awk
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1
Classification: Red Hat
Component: ntp (Show other bugs)
2.1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks: 107566
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-01-13 07:56 EST by Nils Philippsen
Modified: 2007-11-30 17:06 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-16 13:11:30 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nils Philippsen 2004-01-13 07:56:56 EST
Description of problem:

SSIA

Version-Release number of selected component (if applicable):

ntp-4.1.2-1.AS21.1

How reproducible:

Always.

Steps to Reproduce:
1. Install said package
2. service ntpd restart
  
Actual results:

Error message about missing /usr/bin/awk

Expected results:

No error message, ntpd starts
Comment 4 John Flanagan 2004-04-21 21:12:01 EDT
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2004-057.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.