Bug 115000 - Public site w/o published content gives 404 on IE.
Public site w/o published content gives 404 on IE.
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: ccm-bugs-list
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-02-05 08:24 EST by Jon Orris
Modified: 2007-04-18 13:02 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-01-06 10:45:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jon Orris 2004-02-05 08:24:24 EST
Description of problem:

If one goes to the public site of a content section when there's
nothing published, IE will report a 404.

The issue is with cms/web/packages/content-section/www/index.jsp. This
index page is used when nothing is published. It explicitly sets 404
before displaying a message. Mozilla based browsers display the
'Nothing Published' message, but IE just reports a 404.
Comment 1 Tom 2004-03-25 10:07:05 EST
This is something that is common with IE.  If an error page is less 
than xxxbytes (I forget the numer) it will show the "friendly error 
message".  The way around this is either to put more detail in the 
error page or put a long html comment.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.