Bug 115016 - The cms-service URLs should accept an OID as well as 'id'
Summary: The cms-service URLs should accept an OID as well as 'id'
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: other   
(Show other bugs)
Version: nightly
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Scott Seago
QA Contact: Jon Orris
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-02-05 16:04 UTC by Daniel Berrange
Modified: 2007-04-18 17:02 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-09-02 17:46:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Daniel Berrange 2004-02-05 16:04:31 UTC
Description of problem:
The CMS service urls such as /cms-service/stream-asset take a big
decimal 'id' parameter to identify the asset to process. In some
places which are linking to these URLs, only the asset's OID is
available. While we could munge to OID to extract the 'id' it would be
better if the services all accepted a OID parameter as well as an ID.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Scott Seago 2004-02-05 23:04:33 UTC
Fix submitted @40123

Comment 2 David Lawrence 2006-07-18 02:51:45 UTC
QA_READY has been deprecated in favor of ON_QA. Please use ON_QA in the future.
Moving to ON_QA.

Comment 3 Daniel Berrange 2006-09-02 17:46:28 UTC
Closing old tickets



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.