Bug 117298 - moving form elements in Query Form in XML Feed Content Type
moving form elements in Query Form in XML Feed Content Type
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise CMS
Classification: Retired
Component: APLAWS (Show other bugs)
nightly
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: ccm-bugs-list
Daniel Berrange
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-03-02 12:47 EST by Jay Priest
Modified: 2010-09-03 10:30 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-09-03 10:30:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jay Priest 2004-03-02 12:47:54 EST
Description of problem:
When form elements [eg submit button] are moved up/down in the CMS 
area, in a published xmlFeed, the layout becomes strange, and when re-
published, the element that has been moved dissapears from the item 
XML, when viewed in the public facing area

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.see http://194.202.210.43:9005/ccm/forms/admin/item.jsp?
bbp.4152.sel=273&bbp.3902.sel=268&bbp.3647.sel=263&bbp.1209.sel=200&it
em_id=9323&bbp.2376.sel=231&bbp.4957.sel=9777&bbp.5953.d=asc&bbp.3003.
sel=242&g11n.enc=UTF-
8&bbp.710.ps=20&bbp.111.sel=154&bbp.v=297&bbp.s=4386&bbp.773.ps=20&bbp
.i=d0.4.2.a.1.23.1.7i.1.6n.1.a2.1.67.1.7a.1.ho.1.7e.1.76.1.a6.1.hw.1.7
2.1.6y.1.6f.1.fv.1.6t.1.6o.1.ed.1&bbp.e=s&bbp.4386.sel=295&bbp.2109.se
l=219&bbp.5443.sel=37032&bbp.2727.ps=20&bbp.3.pane=1&bbp.5653.d=asc&bb
p.381.sel=159&bbp.1473.sel=213&bbp.31.sel=37685&bbp.5202.sel=23068&bbp
.623.sel=185&bbp.5966.d=asc&bbp.2636.sel=236&bbp.984.sel=191&bbp.2790.
ps=20
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

It seems OK in another XMLFeed;
http://194.202.210.43:9005/ccm/forms/admin/item.jsp?
item_id=37879&set_tab=1&,and seems fine in general Form items

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.