Bug 11882 - zgv 5.0.1 and Trident 3DImage 9750
Summary: zgv 5.0.1 and Trident 3DImage 9750
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: zgv (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-06-03 17:53 UTC by Henri J. Schlereth
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-04 16:27:37 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Henri J. Schlereth 2000-06-03 17:53:15 UTC
Upgraded my video card to the above mentioned 3DImage 9750 and 
now zgv displays only color garbage. xzgv works fine. I have
also dl'd the source and re-compiled (w/o errors) with the same results.
The maintainer apparently is not directly available as all his
email addresses in the source code and at sourceforge bounce.

Comment 1 Henri J. Schlereth 2000-06-13 03:06:24 UTC
Finally got a hold of maintainer Russell Marks and he said that it was
an svgalib problem. Contacted svgalib maintainer and he suggested
adding:
chipset VESA 
to /etc/vga/libvga.config. This worked. This also works with zgv 5.1 and
this particular video card.


Comment 2 Ngo Than 2000-06-13 08:20:02 UTC
many thanks for your solution.
I thinks, i will make VESA in /etc/vga/libvga.config as default.
Now many people have the new graphic card. which already support VESA.





Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.