Bug 118866 - no sound after pause
no sound after pause
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rhythmbox (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Colin Walters
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-03-21 20:14 EST by Scott Sloan
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-03-29 17:49:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Scott Sloan 2004-03-21 20:14:18 EST
Description of problem:

Resuming play after pausing kills the sounds

Version-Release number of selected component (if applicable):

6.8-2

How reproducible:

everytime

Steps to Reproduce:
1. Open ogg file
2. pause while playing
3. Click play to unpause
  
Actual results:

no more sound

Expected results:

sound

Additional info:
Comment 1 Thomas J. Baker 2004-03-22 16:04:32 EST
I have this problem too except that after unpausing, there will be
five seconds of silence and then the sound will play at double speed
but with pauses and clicks. It's like the sound is coming at double
speed and the pauses are resyncing it back to normal speed. I'm using
rhythmbox-0.6.8-2 with gstreamer-0.8.0-1 playing an ogg file.
Comment 2 Colin Walters 2004-03-22 16:50:53 EST
This issue will be fixed with the pending upgrade to Rhythmbox 0.7.1.

Adding a little keyword so I can search easily:
PENDING_0_7_1
Comment 3 Colin Walters 2004-03-29 17:49:18 EST
Just uploaded rhythmbox-0.7.1-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.