Bug 119058 - LTC7039-tape0 file missing from images directory on RHEL3 U2 CD1
LTC7039-tape0 file missing from images directory on RHEL3 U2 CD1
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: distribution (Show other bugs)
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Powers
Mike McLean
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-03-24 10:59 EST by Bill Goodrich
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-03-30 16:37:36 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill Goodrich 2004-03-24 10:59:38 EST
The following has be reported by IBM LTC:  
tape0 file missing from images directory on RHEL3 U2 CD1
Hardware Environment:

Software Environment:

Steps to Reproduce:
1. misisng file

Actual Results:
tape0 file missing

Expected Results:
tape0 file is required for zSeries LPAR tape load

Additional Information:
this file was included for the first time on RHEL3 U1 CD1
Comment 1 Brock Organ 2004-03-24 16:55:26 EST
verified file is not present:

# find RHEL3-U1/s390-as/ RHEL3-U1/s390x-as -name tape0
# find RHEL3-U2-*/s390-as/ RHEL3-U2-*/s390x-as -name tape0
Comment 6 Tim Powers 2004-03-29 12:59:42 EST
The problem was in the compose of the trees. I have corrected the problem and it will 
show up for the beta.
Comment 7 Brock Organ 2004-03-30 16:37:36 EST
verified file is present in RHEL3-U2-Beta-RC-re0329.0 test trees ...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.