Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1195031 - Formula content lost after editing unrelated part
Summary: Formula content lost after editing unrelated part
Keywords:
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libreoffice
Version: 21
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2015-02-22 10:13 UTC by Milan Crha
Modified: 2015-04-07 07:58 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-04-07 07:58:00 UTC
Type: Bug


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Document Foundation 68914 0 None None None Never
Document Foundation 87768 0 None None None Never
Document Foundation 88859 0 None None None Never

Description Milan Crha 2015-02-22 10:13:12 UTC
I was creating a multi-page document with quite many formulas in it (Insert->Object->Formula). It happened sometimes, but I do not know any exact steps, that a formula content of an unrelated formula object was suddenly lost. The object was still there, but it was completely empty. You can imagine what surprise and disappointment such data lose can cause.

I tried to reproduce this on will, but I wasn't able to. It seemed to happen when writing near the end of the page, but also when editing old formulas. The last time it happened was when I was exporting the Writer document into a PDF and correcting some mistakes I would cause. I noticed after one such correction and export that one of the formulas has missing content, even I didn't touch that formula at all (at least not directly).

This is in fedora 21, libreoffice 4.3.4-1, x86_64.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.