Bug 119694 - System Profile view doesn't always update
System Profile view doesn't always update
Status: NEW
Product: Red Hat Developer Suite
Classification: Retired
Component: Profiling Plug-in (Show other bugs)
1.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Keith Seitz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-04-01 10:40 EST by Jeremy Handcock
Modified: 2008-05-01 11:39 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
stacktrace that occurs when the "System Profile" window does not update (5.77 KB, text/plain)
2004-04-01 11:22 EST, Rick Moseley
no flags Details

  None (edit)
Description Jeremy Handcock 2004-04-01 10:40:00 EST
Description of problem: The System Profile view doesn't always update
to show new sample data after clicking on the "Stop Collecting
Profiling Data" button.  I can still properly save the Default session
(as evidenced by looking in /var/lib/oprofile/samples), but the view
doesn't properly refresh.  If I restart eclipse, then click on one of
the events in the System Profile view's menu tab, the view refreshes
itself and displays the samples properly.


Version-Release number of selected component (if applicable):
snapshot-20040331


How reproducible: Sometimes


Steps to Reproduce: I haven't yet been able identify exact steps to
reproduce this, but I've seen it occur on a number of occasions.

faltaous and rmoseley confirmed this behavior.
Comment 1 Rick Moseley 2004-04-01 11:22:59 EST
Created attachment 99046 [details]
stacktrace that occurs when the "System Profile" window does not update
Comment 2 Rick Moseley 2004-04-01 11:24:15 EST
I have created an attachment for the report of a backtrace that occurs
when the "System Profile" window does not update.
Comment 3 Keith Seitz 2004-08-19 15:31:35 EDT
I think I have something on this... When the System Profile view
refreshes itself, it does not properly dispose any data from previous
sessions.

I noticed that when I did this, the list of images in the System
Profile view did not appear to change, when, in fact, it did: The new
data was appended to the END of the old!

At the very least, it should dump everything and start over. Not very
nice, but better than the "lies" it has been telling. I'll work on a
patch.
Comment 4 Jeremy Handcock 2004-10-23 14:17:34 EDT
This bug has been moved to
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=76881

This bug will remain open as a tracker.  All further comments
regarding this bug should be posted on bugs.eclipse.org.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.