Bug 120323 - Wb 11 LabTest Spec 9 - only works with localhost
Wb 11 LabTest Spec 9 - only works with localhost
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Academy
Classification: Retired
Component: RHA030 Curriculum (Show other bugs)
2.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bowe Strickland
Bowe Strickland
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-04-07 15:33 EDT by Dean Davis
Modified: 2007-04-18 13:05 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-01-07 12:29:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dean Davis 2004-04-07 15:33:58 EDT
Description of problem:
NetApp LabTest Spec 10 is expecting the student to use user@localhost.
If the student uses user@station12, and it works when they are on
station 12, they can still be marked wrong in the grading if they have
never connected to user@localhost (not in known_host file yet).  

Version-Release number of selected component (if applicable):
2.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Take Workbook 11 Lab Test from an account that never ssh'ed to
localhost, and set up spec 9 using user_x@stationX only.  It will work
for you, but not for grading system.
  
Actual results:
0 out of 10 (for 3 deliverables)

Expected results:
10 out of 10 (for 3 deliverables)
Comment 1 Dean Davis 2004-04-07 15:38:30 EDT
I meant to write in Spec 9.  This problem relates to spec 9, and not
spec 10.
Comment 2 Dean Davis 2004-04-07 15:39:19 EDT
I meant to write in Spec 9.  This problem relates to spec 9, and not
spec 10.
Comment 3 Brad Smith 2004-06-16 20:37:05 EDT
Fix is in CVS

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.