Bug 12087 - Xconfigurator crashes
Xconfigurator crashes
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-06-11 11:34 EDT by Brian Ginter
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-16 07:19:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian Ginter 2000-06-11 11:34:13 EDT
When attempting to run Xconfigurator I get the following:
Warning CHIPSET specification missing in card database entry S3 Savave4 
(line 1445)
Warning CHIPSET specification missing in card database entry 3Dlabs 
Permedia2 (general) (line 2916)
Warning CHIPSET specification missing in card database entry Intel 810 
(line 3150)
Warning CHIPSET specification missing in card database entry Intel 740 
(general) (line 3156)

This will display for a few seconds then continue as normal for one screen 
until it crashes with this message:

       Server doesn't exist, cant continue.
tried to use../../usr/X11R6/bin/XF86_mach64

Mach64 is the server that was autodetected and used during the install.
This machine is a PIII-500 with a Diamond Speedstar A50.
Comment 1 Michael Redinger 2000-06-16 07:19:29 EDT
In addition it gives me the following (non-fatal) message:

There is something wrong with the file
/usr/X11R6/lib/X11/XF86Config
This file should normally be a link to
/etc/X11/XF86Config
Shall I make that link now?

Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-12 11:32:01 EDT
This should be fixed in the current beta.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.