Bug 120965 - System incorrectly reports that swap space has been enabled on boot
Summary: System incorrectly reports that swap space has been enabled on boot
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-04-15 17:21 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 17:06 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 15:41:52 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2004-04-15 17:21:45 UTC
Description of problem:
On boot, swapon is run to enable swap space.
My swap partition is currently missing, and I am shown a warning.
However, [FAILED] is not shown. Instead, [  OK  ] shows.

Comment 1 Bugzilla owner 2004-09-30 15:41:52 UTC
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.