Bug 121115 - startup problem with sm-client and restorecon
startup problem with sm-client and restorecon
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sendmail (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Thomas Woerner
David Lawrence
: SELinux
: 121401 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-04-17 10:50 EDT by Gene Czarcinski
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-10-12 10:42:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2004-04-17 10:50:45 EDT
Description of problem:

After updating to sendmail-8.12.11-4.6 I get the following at bootup --

Starting sm-client: /sbin/restorecon set context
/var/run/sm-client.pid-><<none>> failed:'Invalid argument'
Comment 1 Thomas Woerner 2004-04-21 06:52:51 EDT
*** Bug 121401 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Thomas Woerner 2004-10-08 07:15:44 EDT
Can you verify this with an updated development version?
Comment 3 David Juran 2004-10-12 07:15:27 EDT
I see this problem in sendmail-8.13.1-2 
Comment 4 Thomas Woerner 2004-10-12 08:10:55 EDT
Have you installed the new selinux packages, too?
Comment 5 David Juran 2004-10-12 09:57:44 EDT
No, but upgrading to policycoreutils-1.17.6-1 remedied the problem (-:
Comment 6 Thomas Woerner 2004-10-12 10:42:41 EDT
Ok, closing fixed in rawhide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.