Bug 121196 - Changing Screensaver prferences to "blank screeen" has no effect
Changing Screensaver prferences to "blank screeen" has no effect
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xscreensaver (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-04-18 16:48 EDT by Gene Czarcinski
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-31 15:33:44 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2004-04-18 16:48:53 EDT
Description of problem:
xscreensaver=4.14-4

Using StartHere->Preferences-Screensaver I changed from random to
balnk screen and then clost the preferences.  If i
StartHere-Preferences-Screensaver again, it is set to blank screen.

However, these does not seem to have any effect ... the screensaver
still starts with a random select.


I don't believe this is related but I found this in /var/log/messages:

Apr 18 16:44:14 hummer kernel: audit(1082321054.212:0): avc:  denied 
{ create } for  pid=8872 exe=/usr/X11R6/lib/xscreensaver/sonar
scontext=czarcing:staff_r:staff_t tcontext=czarcing:staff_r:staff_t
tclass=rawip_socket
Apr 18 16:44:22 hummer kernel: audit(1082321062.906:0): avc:  denied 
{ create } for  pid=8876 exe=/usr/X11R6/lib/xscreensaver/sonar
scontext=czarcing:staff_r:staff_t tcontext=czarcing:staff_r:staff_t
tclass=rawip_socket
Apr 18 16:46:13 hummer kernel: audit(1082321173.687:0): avc:  denied 
{ create } for  pid=8915 exe=/usr/X11R6/lib/xscreensaver/sonar
scontext=czarcing:staff_r:staff_t tcontext=czarcing:staff_r:staff_t
tclass=rawip_socket

This may be a dup of   120164 
https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=120164 but I
don't believe so.
Comment 1 Ray Strode [halfline] 2005-05-12 11:46:04 EDT
Hi,
I'm going through bugs assigned to me and attempting to clean some of the older,
fixed ones up.

This bug hasn't changed in over a year old now.  Are you still seeing the problem? 

(This a batch message is being sent to all my bugs that haven't changed in a year)
Comment 2 Ray Strode [halfline] 2005-05-31 15:33:44 EDT
Hi,

This bug has been in the NEEDINFO state for at least a couple of weeks now.  I'm
going to close the bug, but if you can provide the required information feel
free to open a new report.

Thanks.

(This is a mass message being sent to a bunch of bug reports)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.