This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 121270 - KDE Help Center seems to crash randomly
KDE Help Center seems to crash randomly
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase (Show other bugs)
1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-04-19 17:35 EDT by Russell East
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: FC5
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-07-11 13:52:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Russell East 2004-04-19 17:35:05 EDT
Description of problem:
While I'm using KDE Help, it crashes randomly with SIGSEGV

Version-Release number of selected component (if applicable):
`rpm -qa` reports most KDE components as v3.1.4-1
`uname -a` reports:
Linux gumnut 2.4.22-1.2174.nptl #1 Wed Feb 18 16:38:32 EST 2004 i686
i686 i386 GNU/Linux

How reproducible:
can't help, it happens fairly soon-ish after viewing INFO pages of
just about any kind

Backtrace displayed by KDE Crash Handler:

(no debugging symbols found)...Using host libthread_db library
"/lib/tls/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[Thread
debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1084814912 (LWP 6045)]

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...0x0022dc32 in _dl_sysinfo_int80 ()
   from /lib/ld-linux.so.2
#0  0x0022dc32 in _dl_sysinfo_int80 () from /lib/ld-linux.so.2
#1  0x004b6b03 in __waitpid_nocancel () from /lib/tls/libpthread.so.0
#2  0x00afe6fc in KCrash::defaultCrashHandler(int) ()
   from /usr/lib/libkdecore.so.4
Comment 1 Matthew Miller 2006-07-11 13:40:52 EDT
Fedora Core 1 is maintained by the Fedora Legacy project for security updates
only. If this problem is a security issue, please reopen and reassign to the
Fedora Legacy product. If it is not a security issue and hasn't been resolved in
the current FC5 updates or in the FC6 test release, reopen and change the
version to match.

Thanks!

NOTE: Fedora Core 1 is reaching the final end of support even by the Legacy
project. After Fedora Core 6 Test 2 is released (currently scheduled for July
26th), there will be no more security updates for FC1. Please use these next two
weeks to upgrade any remaining FC1 systems to a current release.

Comment 2 Russell East 2006-07-11 13:50:21 EDT
Wow, I'd forgotten all about this.  Pretty sure Help worked fine when FC2 came
out.  Nowadays I'm using FC5, and Help certainly works fine.  Please go ahead
and cancel this bug, or advise me if I should do that myself.   Thanks.
Comment 3 Matthew Miller 2006-07-11 13:52:04 EDT
Thanks. :)

I'll mark it fixed/currentrelease.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.