Bug 12168 - acenic copper card not in installer pcitable
Summary: acenic copper card not in installer pcitable
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-06-12 21:24 UTC by Matt Domsch
Modified: 2007-04-18 16:27 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-13 13:08:35 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Matt Domsch 2000-06-12 21:24:06 UTC
The PCI ID for the Alteon AceNIC copper 10/100/1000 card is not in the 
Winston Beta 1 installer pcitable file.
It should be:
0x12ae 0x0001 "acenic" "Alteon Networks Inc. |AceNIC Gigabit Ethernet 
(Fibre)"
0x12ae 0x0002 "acenic" "Alteon Networks Inc. |AceNIC Gigabit Ethernet 
(Copper)"

Comment 1 Brock Organ 2000-06-12 23:30:58 UTC
changed this to kudzu, as that is where the pci table is kept ... thanks for the
report!

Comment 2 Bill Nottingham 2000-06-13 13:08:34 UTC
Fixed in CVS; will be fixed in next kudzu/anaconda builds.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.