Bug 122369 - Time New Roman won't display
Time New Roman won't display
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-05-03 15:47 EDT by Brian Smith
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-05-12 13:07:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian Smith 2004-05-03 15:47:22 EDT
Description of problem:
Before the latest patch Times New Roman would display, now it does not.

It is substituted with Thorndale, which seems not to be around.  I can
change this, but it should work by default....

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Open MS Word doc in Times New Roman
2. See no text


Additional info:
Comment 1 Dan Williams 2004-05-03 15:49:16 EDT
1.1.0-16.6.EL just got built to deal with this and will go out with
Update 2 shortly...
Comment 2 John Flanagan 2004-05-12 13:07:17 EDT
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.