Bug 122874 - nfs-install doesen't work in boot.iso with via-rhine iface
nfs-install doesen't work in boot.iso with via-rhine iface
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: modutils (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-05-09 17:10 EDT by Mike Fuchs
Modified: 2014-03-16 22:45 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-05-21 15:53:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike Fuchs 2004-05-09 17:10:24 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; de-AT; rv:1.6) Gecko/20040119

Description of problem:
I tried to install FC2T3 on my WKS. I already fetched all Fedora Files
via wget in a new nfs-foolder.

Starting the boot.iso takes me to the question from where i wold like
to install. I chose NFS IMAGE and got the message, that there is no
driver found for this type of media. Then browsed the list of drivers
but nothing for my NIC anyways it is already loaded!! like the screen
on another terminal says.

On my notebook everything went fine so i guess the problem will be my
interface on my wks(via-rhine)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.put in cdrom
2.boot >> with: linux askmethod
3.choose installing from nfs image 
    

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2004-05-21 15:53:59 EDT
This is fixed test3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.