Bug 124056 - Gnome PDF Viewer not showing content
Gnome PDF Viewer not showing content
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gpdf (Show other bugs)
2
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-05-23 11:41 EDT by georgen_za
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-06 08:49:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
picture of pdf output (172.57 KB, image/png)
2004-05-23 11:47 EDT, georgen_za
no flags Details

  None (edit)
Description georgen_za 2004-05-23 11:41:04 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6) Gecko/20040510

Description of problem:
A document viewed in the pdf viewer shows the content as either
missing or with 'wingdings' displayed instead of characters when
created in Open Office 1.1.1. The same pdf is correctly displayed in
either xpdf or ggv.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Gnome Pdf Viewer 0.131

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Create the pdf in Open Office
2.Open the document in Gnome Pdf viewer
3.Open the document in both xpdf or ggv
    

Actual Results:  The document does not display fonts other than Nimbus
Sans L correctly by either omitting them or displaying them corruptly.

Expected Results:  The characters should be displayed in western fonts.

Additional info:
Comment 1 georgen_za 2004-05-23 11:47:02 EDT
Created attachment 100476 [details]
picture of pdf output
Comment 2 Colin Charles 2004-06-09 11:03:15 EDT
Seems to sync with the upstream bug
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=139731 and I can confirm
reproducing this.

Umbrella OOo related GPDF bug tracker (upstream) is:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=140337
Comment 3 Marco Pesenti Gritti 2004-10-13 09:55:55 EDT
Upstream bug fixed. Verified on Rawhide.
Comment 4 Marco Pesenti Gritti 2004-10-13 11:54:34 EDT
We should consider releasing an FC2 update of 2.8.0-2 for this. It's a
new major release, so that may be a problem though.
Comment 5 Marco Pesenti Gritti 2004-10-21 05:06:15 EDT
An updated in now available at:

http://download.fedora.redhat.com/pub/fedora/linux/core/updates/testing/2/
Comment 6 Marco Pesenti Gritti 2004-11-06 08:49:45 EST
Someone pushed this to update already.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.