Bug 124766 - # CONFIG_NET_ISA is not set
Summary: # CONFIG_NET_ISA is not set
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Arjan van de Ven
QA Contact: Brian Brock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-05-29 17:57 UTC by Paul van Maaren
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: 2.6.6-1.435
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-19 12:35:42 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Paul van Maaren 2004-05-29 17:57:39 UTC
Description of problem:

In FC1 the default kernel config contains:
CONFIG_NET_ISA=y
In FC2 this is changed to:
# CONFIG_NET_ISA is not set

Could this be changed back to the FC1 setting?


Additional info:

I compiled using the srpm, and the following settings:
CONFIG_NET_ISA=y
CONFIG_NE2000=m

the resulting ne module seems to function normally

Comment 1 antonio montagnani 2004-06-15 13:42:05 UTC
I suffered the same disturbance during upgrade on a router with an old
ISA card, that I had to replace with a PCI card.
No time to recompile as this is a production machine (office router)

Comment 2 Arjan van de Ven 2004-06-19 12:35:42 UTC
ne2000 is back in the erratum


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.