Bug 1247814 - Upstream : Catalog Items : domains are not shown in Provisioning Entry point
Upstream : Catalog Items : domains are not shown in Provisioning Entry point
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.4.0
Unspecified Unspecified
high Severity high
: GA
: 5.5.2
Assigned To: Dan Clarizio
Dave Johnson
: ZStream
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-07-28 20:49 EDT by Shveta
Modified: 2015-12-10 15:55 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-12-10 15:55:18 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
no domain (64.06 KB, image/png)
2015-07-28 20:49 EDT, Shveta
no flags Details

  None (edit)
Description Shveta 2015-07-28 20:49:12 EDT
Created attachment 1057193 [details]
no domain

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Create a catalog item
2. Select Provisioning Entry point , no domains are shown .
3. 

Actual results:


Expected results:


Additional info:
ManageIQ domain and Redhat domain are not present under Automate - Explorer
master.20150728204822_e12cc60
Comment 3 Shveta 2015-07-30 13:37:43 EDT
Upstream build appliance to recreate the issue https://10.8.59.71
No Domains are present under Automate - Explorer
master.20150730133554_34528a5
Comment 4 Greg McCullough 2015-07-30 14:37:04 EDT
Do you know why/when the automate domains were removed?

To reset automate goto Automate -> Import/Export and select the "Reset all Datastore custom classes and instances to default" option.  This should resolve the issue.
Comment 5 Shveta 2015-07-30 15:16:55 EDT
Not sure .. This was a new appliance with no domains .

Yes that added the ManageIQ domain
Comment 7 Shveta 2015-12-10 15:55:18 EST
Not an issue in 

5.5.0.13.20151201120956_653c0d4
. 
Closing the bug

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.