Bug 1248426 - [ko_KR] [Admin portal] The alignment needs to be corrected on 'Pools-->New-->General' pane.
[ko_KR] [Admin portal] The alignment needs to be corrected on 'Pools-->New-->...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.5.4
All Linux
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: nobody nobody
Pavel Stehlik
virt
: i18n
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-07-30 05:23 EDT by Bhushan Barve
Modified: 2015-08-03 05:46 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-08-03 05:46:40 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
incorrect alignment (63.30 KB, image/png)
2015-07-30 05:24 EDT, Bhushan Barve
no flags Details
screen-shot: New Pool - General - Korean (43.53 KB, image/png)
2015-07-31 09:15 EDT, Einav Cohen
no flags Details

  None (edit)
Description Bhushan Barve 2015-07-30 05:23:41 EDT
Description of problem: for ko_KR locale, the alignment on 'Pools-->New-->General' needs to be corrected for option 'Maximum number of VMs per user'. Please refer attached screenshot.



Version-Release number of selected component (if applicable):
Red Hat Enterprise Virtualization Manager 버전: 3.5.4-1.2.el6ev 

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Login to RHEVM with ko_KR locale.
2. Go to Pools-->New-->General tab
3. Observe the alignment for 'Maximum number of VMs per user' option.

Actual results:
The alignment looks distorted.

Expected results:
The alignment should be proper.

Additional info:
Comment 1 Bhushan Barve 2015-07-30 05:24:13 EDT
Created attachment 1057583 [details]
incorrect alignment
Comment 2 Einav Cohen 2015-07-31 09:15:06 EDT
Created attachment 1058056 [details]
screen-shot: New Pool - General - Korean
Comment 3 Einav Cohen 2015-07-31 09:15:47 EDT
Bhushan, same comment as the one I posted on Bug 1247960 - it seems like your default browser/OS font is larger than normal; on a client with normal default font-size it looks fine - see attachment 1058056 [details];

Can you please configure your browser/OS to use the default, average font-size and re-test, or test on a different client?
Comment 4 Bhushan Barve 2015-08-03 05:46:40 EDT
Checked the alignment with default browser font size and it appears to be fine. Hence closing the issue as NOTABUG.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.