Bug 1250699 - WebUI: Checkbox is not visible while adding/editing a role in "Product Features (Editing)" section
WebUI: Checkbox is not visible while adding/editing a role in "Product Featur...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.4.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: GA
: 5.5.0
Assigned To: Dan Clarizio
Dave Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-05 15:00 EDT by Ramesh A
Modified: 2015-11-11 15:36 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-08-05 15:56:25 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ramesh A 2015-08-05 15:00:20 EDT
Description of problem:
Checkbox is not visible while adding/editing a role in "Product Features (Editing)" section

Version-Release number of selected component (if applicable):
master.20150803085357_e08ddc8 

How reproducible:
Very

Steps to Reproduce:
1. Navigate to Configure ==> Configuration ==> Access Control ==> Roles
2. Add a new role or edit an existing role
3. Observe the checkbox in "Product Features(Editing)" section

Actual results:
Checkbox not visible

Expected results:
Checkbox should be visible

Additional info:
Comment 3 Ramesh A 2015-08-07 09:44:21 EDT
Tested and working fine in master.20150807094313_98b8bee

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.