Bug 1251127 - Missing "Run iteractive' button
Missing "Run iteractive' button
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Red Hat Certification Program
Classification: Red Hat
Component: redhat-certification-openstack (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Rohan Kanade
Anshul Behl
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-06 09:50 EDT by Lenny Verkhovsky
Modified: 2015-10-01 03:12 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-10-01 03:12:29 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screen shot (20.51 KB, image/gif)
2015-08-06 09:50 EDT, Lenny Verkhovsky
no flags Details
screnshot (168.37 KB, image/jpeg)
2015-08-13 10:12 EDT, Lenny Verkhovsky
no flags Details

  None (edit)
Description Lenny Verkhovsky 2015-08-06 09:50:12 EDT
Created attachment 1059958 [details]
screen shot

Description of problem:

following https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_Enterprise_Linux_OpenStack_Platform_Certification_Test_Suite/6/html/User_Guide/chap-Certification_Workflow.html
3.1.10 I should click 'Run Interactive', but all I have is 'Run selected'
that runs an empty test. ( see attchment )

Version-Release number of selected component (if applicable):
openstack-tempest-master-2015.1.1-1.el7.noarch
redhat-certification-1.0-20150723.el7.noarch


How can I proceed/work around?
thanks.
Comment 1 Rohan Kanade 2015-08-12 07:43:32 EDT
Please ensure you have installed rpm "redhat-certification-openstack" and try the same process again.
Comment 2 Lenny Verkhovsky 2015-08-12 08:09:25 EDT
#rpm -qa|grep redhat-certification
redhat-certification-1.0-20150723.el7.noarch

#rpm -qa|grep juno
rdo-release-juno-1.noarch

Is this procedure supported by Juno version of RDO? I find nothing in manuals.
Comment 3 Rohan Kanade 2015-08-12 08:28:33 EDT
Please ensure you have installed rpm "redhat-certification-openstack" and try the same process again.

The rpm name is "redhat-certification-openstack" not "redhat-certification"

We do not support certifications on RDO, you have to install RHELOSP 6

Please read documentation carefully before running the test suite

https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_Enterprise_Linux_OpenStack_Platform_Certification_Test_Suite/6/html/User_Guide/
Comment 4 Lenny Verkhovsky 2015-08-13 09:33:25 EDT
same results after following documentation.

[root@r-ufm181 ~]# rpm -qa|grep certifi
redhat-certification-openstack-1.0.0-1.el7.noarch
ca-certificates-2015.2.4-70.0.el7_1.noarch
redhat-certification-1.0-20150723.el7.noarch
Comment 5 Rohan Kanade 2015-08-13 09:55:02 EDT
can you provide a screenshot of the screen where the "Run Interactive" button is missing?
Comment 6 Lenny Verkhovsky 2015-08-13 10:12:29 EDT
Created attachment 1062611 [details]
screnshot

attached screenshot
Comment 7 Rohan Kanade 2015-08-17 04:03:44 EDT
Is this issue resolved? Seems like you were able to run tests and submit results
Comment 8 Lenny Verkhovsky 2015-08-17 04:22:52 EDT
no, I've submitted results from the different server.
Can we have remote debug session, so you can see/debug it?

Or I will reinstall OS and will continue. I have too many configurations to certificate.
Comment 9 Rohan Kanade 2015-08-17 05:12:43 EDT
Please continue with certification, we can have debug session parallely if you can preserve this environment.
Comment 10 Lenny Verkhovsky 2015-08-17 06:25:02 EDT
I cannot hold this environment for a long time, if possible, please schedule debug session soon. We are working GMT+3 time zone. Thanks.
Comment 11 Lenny Verkhovsky 2015-10-01 03:12:29 EDT
please close this bug.
it's not reproducible any more, probably was fixed after reinstalling of RHOS packages.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.