Bug 1253724 - OpenStack Dashboard:Can not switch region from regions selector
OpenStack Dashboard:Can not switch region from regions selector
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: python-django-horizon (Show other bugs)
7.0 (Kilo)
Unspecified Unspecified
high Severity medium
: async
: 7.0 (Kilo)
Assigned To: Matthias Runge
Ido Ovadia
: TestOnly, Triaged, ZStream
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-14 10:02 EDT by Javier Ramirez
Modified: 2016-04-26 22:08 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: python-django-horizon-2015.1.1-4.el7ost
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-10 10:01:21 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenStack gerrit 226685 None None None Never

  None (edit)
Description Javier Ramirez 2015-08-14 10:02:25 EDT
Description of problem:
Customer configured Horizon to accept two Regions by adding the following to '/etc/openstack-dashboard/local_settings':

AVAILABLE_REGIONS = [
    ('http://10.22.0.104:5000/v2.0', 'BOADILLA EAST'),
    ('http://10.6.0.104:5000/v2.0', 'BOADILLA WEST'),
]

After restarting httpd and reloading the dashboard the region selector appears and you can see both regions but the region selector itself does nothing when you try to change between regions.


Version-Release number of selected component (if applicable):

openstack-dashboard-2015.1.0-10.el7ost.noarch
python-django-horizon-2015.1.0-10.el7ost.noarch

How reproducible:
always


Steps to Reproduce:
1. configure multiple regions in local_settings: 

AVAILABLE_REGIONS = [
    ('http://192.168.122.222:5000/v2.0', 'foo1'),
    ('http://192.168.122.222:5000/v2.0', 'foo2'),
]

2. restart httpd.service
3. reload dashboard


Actual results:
selector appears but links don't work


Expected results:
selector links work so the region can be switched


Additional info:
Comment 3 Matthias Runge 2015-09-07 08:18:43 EDT
I can reproduce this with Kilo version from upstream, but not with current liberty version.
Comment 9 Ido Ovadia 2015-10-22 09:29:57 EDT
Failed QA
=========


Steps to Reproduce:
===================
1. Configure multiple regions in local_settings: 

AVAILABLE_REGIONS = [
    ('http://10.35.160.115:5000/v2.0', 'foo1'),
    ('http://10.35.160.115:5000/v2.0', 'foo2'),
]

2. restart httpd service
3. reload dashboard


Actual results:
===============
Selector appears and dialogue does opened, but region doesn't swiched


Expected results:
=================
Region can be switched

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.