Bug 1257091 - Pods related to system:admin user are shown and but not the pods related to the norrmal user in the grafana UI.
Pods related to system:admin user are shown and but not the pods related to t...
Status: NEW
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Unknown (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jimmi Dyson
Johnny Liu
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-26 05:33 EDT by Miheer Salunke
Modified: 2015-10-19 08:56 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Miheer Salunke 2015-08-26 05:33:59 EDT
Description of problem:

I followed the instructions as per https://docs.openshift.org/latest/admin_guide/cluster_metrics.html as a root i.e.system:admin user but, I'm been shown pods related to system:admin user and not the pods related to the user joe in the grafana UI.
I see a tile in the grafana UI only for node1 which has pods created by system:admin i.e root but, not node2 where pods of joe reside.


Version-Release number of selected component (if applicable):
3.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Mentioned in the description
2.
3.

Actual results:
I see a tile in the grafana UI only for node1 which has pods created by system:admin i.e root but, not node2 where pods of joe reside.

Expected results:
An admin shall be shown pods related to the normal user i.e joe in the grafana UI as well.

Additional info:
Comment 1 Miheer Salunke 2015-08-26 05:35:12 EDT
We have open issue https://github.com/kubernetes/heapster/issues/320
Comment 3 Brenton Leanhardt 2015-08-26 08:36:17 EDT
Jimmi, Would you mind helping triage this to the appropriate component and owner?
Comment 4 Jimmi Dyson 2015-09-01 16:38:05 EDT
AFAIK this isn't a supported component of OSE yet, will be in 3.1.

Miheer - can we continue in the Github issue?
Comment 5 Brenton Leanhardt 2015-09-08 11:41:49 EDT
I'm setting the version appropriately.  I don't see a reference to this section of the Origin docs in Enterprise so I don't think customers should be confused.  Jimmi, would you mind either closing this bug or setting the component appropriately?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.