Bug 125724 - aplications displaying differents colors on texts
aplications displaying differents colors on texts
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11 (Show other bugs)
2
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-06-10 12:54 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-08-31 10:54:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2004-06-10 12:54:28 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6) Gecko/20040510

Description of problem:
Hi, I'm seen a very strange problem specially in Mozilla and in a
terminal console, where some texts are displaying differents colours,
I don't know wich component this problems belongs to, so I write xorg,
once you mark with the mouse the text and click out, the text display
the right colour, you can see this more on web links in mozilla, for
example if you browse to www.yahoo.com you are going to see links as
green color, when in fact they are blue, if you mark the text and
click out, the display the right color, or if you scroll the page up
and down, I'm runing on Intel D865GLC box with a ATI Radeon 9200 se
128 DDR, 512 MB RAM, Pentium 4 2.8 GHz with HT tecnology. My system
locale is es_ES:utf-8
Any ideas??

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-6.7.0-2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install fedora Core 2 spanish language
2.browse to a web site, or open a terminal consolo, and open son text
file for example with mc
3.click over the text or scroll the page down and up
    

Actual Results:  text are displaying the wrong colour

Expected Results:  right colours

Additional info:
Comment 1 Mike A. Harris 2004-07-07 02:57:52 EDT
Can you attach a screenshot showing this behaviour?
Comment 2 Mike A. Harris 2004-08-31 10:54:10 EDT
My test system does not exhibit the described behaviour, and the
requested screenshots in comment #1 have not been attached for
comparative purposes to be able to postulate where the problem
might be occuring on your system, and wether or not it is an
X.Org issue or not.

I'm closing this issue as "WORKSFORME" currently as I'm unable
to reproduce the problem with the information provided in the
report.  If the problem continues to exist on a fully updated
system, please attach screenshots illustrating the problem, and
attach your X server log and config file as individual uncompressed
file attachments, and reopen the bug report, and we'll
re-investigate the issue.

Thanks in advance.
Comment 3 Need Real Name 2004-08-31 19:04:58 EDT
Greetings, I change my board, and fully update the core 2, and is 
working ok now, maybe some related board problem...
Regards
Comment 4 Larry Streepy 2004-11-03 17:57:47 EST
I'm running FC2 (fully updated) inside VMWare workstation 4.5.2

Browser: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040922

I see the exact same problem.  The URL links are either blue or green
depending on how you scroll the page.  If you scroll in small
increments, the color is blue (correct).  If you page up or down, then
any links that come into view are green (wrong).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.