Bug 1257263 - Bug in RHEVH-7.1 20150603.0 Image Failed to Establish Libvirt Connection on BL660c G8 & DL380 G8
Bug in RHEVH-7.1 20150603.0 Image Failed to Establish Libvirt Connection on B...
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
3.5.3
Unspecified Unspecified
high Severity high
: ---
: 3.5.6
Assigned To: Ryan Barry
Virtualization Bugs
node
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-26 11:19 EDT by Sarvesh Pandit
Modified: 2016-02-10 15:08 EST (History)
13 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-09-17 04:49:53 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Node
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
RHEVH-7.1 20150603.0_Error_message (142.00 KB, image/jpeg)
2015-08-26 11:20 EDT, Sarvesh Pandit
no flags Details
RHEVH-7.1 20150512.0_Error_Message (110.40 KB, image/png)
2015-08-26 11:21 EDT, Sarvesh Pandit
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Knowledge Base (Solution) 1591303 None None None Never

  None (edit)
Description Sarvesh Pandit 2015-08-26 11:19:29 EDT
Description of problem:
Bug in RHEVH-7.1 20150603.0 Image Failed to Establish Libvirt Connection on BL660c G8 & DL380 G8 

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEVH-7.1 20150603.0
RHEVH-7.1 20150512.0

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Download the ISO of RHEv-H 7.1
2.Install on BL660c G8 or DL380 G8

Actual results:
Failed to Establish Libvirt Connection

Expected results:
No error and installation continue

Additional info:
There is no issue with RHEV 6.6 latest ISO on BL660c G8 or DL380 G8
Comment 1 Sarvesh Pandit 2015-08-26 11:20:30 EDT
Created attachment 1067302 [details]
RHEVH-7.1 20150603.0_Error_message
Comment 2 Sarvesh Pandit 2015-08-26 11:21:19 EDT
Created attachment 1067303 [details]
RHEVH-7.1 20150512.0_Error_Message
Comment 6 Fabian Deutsch 2015-08-27 13:14:32 EDT
Sarvesh, can you please provide the sosreport and the files in the /var/log s directory?
Comment 7 Ryan Barry 2015-08-27 13:47:35 EDT
QE:

Do we have this hardware available? Is this reproducible?
Comment 8 Ying Cui 2015-09-01 03:12:28 EDT
Huijuan Zhao(huzhao@) will trace this bug from Hypervisor QE if the bug will be fixed in node side.

huijuan, can you find such hardware in beaker in nay office to reproduce this issue?
Comment 9 Huijuan Zhao 2015-09-01 03:42:13 EDT
Ying, got it. I will check the hardware in beaker, if I can find such hardware in beaker in nay office, I will try to reproduce this issue.
Comment 16 Huijuan Zhao 2015-09-10 06:40:25 EDT
Can not reproduce the issue.

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEVH-7.1 20150603.0
RHEVH-7.1 20150512.0

How reproducible:
test 6 times on 2 machines, reproduced 0 time.

Steps to Reproduce:
1.Download the ISO of RHEV-H 7.1
2.Install on DL380 G8: hp-dl380pg8-07.qe.lab.eng.nay.redhat.com

Actual results:
No error and installation success

Expected results:
No error and installation success

Additional info:
There is no BL660c G8 in nay office. so test 2 times on machine Dell OPTIPLEX 9010, can not reproduced as well.
Comment 18 Fabian Deutsch 2015-09-10 06:46:32 EDT
Sarvesh, did the customer enable the virtualization feature in the BIOS?
Comment 21 Huijuan Zhao 2015-09-11 05:22:03 EDT
sarvesh,

After succussful installation, the hypervisor boot well.

The hardware information:
hp-dl380pg8-08.qe.lab.eng.nay.redhat.com
https://hp-dl380pg8-08-ilo.qe.lab.eng.nay.redhat.com/index.html
Comment 22 Moran Goldboim 2015-09-17 04:49:53 EDT
Closing this bug for now due to missing logs and reproduction.
please reopen if any of the conditions changes.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.