Bug 1257360 - Slow times with loading Service Catalogs
Slow times with loading Service Catalogs
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Automate (Show other bugs)
5.4.0
Unspecified Unspecified
high Severity high
: GA
: 5.5.0
Assigned To: eclarizi
Dave Johnson
: ZStream
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-26 17:46 EDT by Jared Deubel
Modified: 2016-01-28 10:32 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1266128 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2015-10-01 10:37:39 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jared Deubel 2015-08-26 17:46:46 EDT
Description of problem:
We have configured a service  catalog that creates an "order form" for the creation of an openstack instance.  When we initially execute the catalog, there is a long lag time before the form appears on the screen.  The delay is approx  20 seconds.   


Version-Release number of selected component (if applicable):
version=5.4.0.5, build=20150605150206_7daa1a8

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Service-> Catalogs
2.Navigate to junk-test-> stack-instance
3.Order stack-instance (times will show greater then 8 seconds with little data)

Actual results:
Times longer then 8-seconds when there is very little data. 

Expected results:
Should load faster on initial load. 

Additional info:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.