Bug 1258055 - Wizard is blank with IE11
Wizard is blank with IE11
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: John Matthews
Tasos Papaioannou
: Triaged
Depends On:
Blocks: 1258066
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-28 15:44 EDT by Dave Johnson
Modified: 2018-01-30 17:33 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Known Issue
Doc Text:
Internet Explorer 11 is not a supported browser version for Technology Preview.
Story Points: ---
Clone Of:
: 1258066 (view as bug list)
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dave Johnson 2015-08-28 15:44:26 EDT
Description of problem:
=============================
Taking a peek at the wizard with IE11 shows a blank page.  

The wizard does work with IE10 


Version-Release number of selected component (if applicable):
=============================
0826 iso
Comment 1 jmagen@redhat.com 2015-11-15 08:39:06 EST
Dave, can you tell us the error message for IE11. I don't have access to a machine with IE11.
Comment 2 jmagen@redhat.com 2016-06-08 08:30:30 EDT
Can somebody please let me know if IE11 still isn't working?
Comment 3 jmagen@redhat.com 2016-07-26 09:56:18 EDT
I checked on Firefox with user agents for IE 8, 9, 10, and 11, and it seemed fine. I suggest to close this bug.
Comment 4 Tasos Papaioannou 2016-08-30 14:21:53 EDT
Verified on QCI-1.0-RHEL-7-20160827.t.2. With IE11, I can log in to the Satellite web UI, create a new deployment, and navigate through the tabs of the deployment.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.