Bug 1258066 - [Docs] Wizard is blank with IE11
[Docs] Wizard is blank with IE11
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: doc-Installation_Guide (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: beta
: 1.0
Assigned To: Julie
Dave Johnson
: Triaged
Depends On: 1258055
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-28 16:38 EDT by John Matthews
Modified: 2016-04-29 12:24 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1258055
Environment:
Last Closed: 2015-10-08 23:44:00 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Matthews 2015-08-28 16:38:00 EDT
Please add a note to the documentation for tech-preview that IE11 is not supported.



+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1258055 +++

Description of problem:
=============================
Taking a peek at the wizard with IE11 shows a blank page.  

The wizard does work with IE10 


Version-Release number of selected component (if applicable):
=============================
0826 iso
Comment 1 Andrew Dahms 2015-08-31 22:18:28 EDT
Assigning to Julie for review.
Comment 3 Dave Johnson 2015-09-01 14:53:18 EDT
good 2 go
Comment 4 Andrew Dahms 2015-10-08 23:44:00 EDT
These changes are now live on the Customer Portal.

Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.