Bug 1258991 - Intel x540 server drops to dracut after RHEL-7.2 installation
Intel x540 server drops to dracut after RHEL-7.2 installation
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: dracut (Show other bugs)
7.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: dracut-maint
Martin Hoyer
: Regression, TestBlocker
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-01 12:59 EDT by Martin Hoyer
Modified: 2015-09-03 10:34 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-09-03 08:46:05 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
console log (200.54 KB, text/plain)
2015-09-01 12:59 EDT, Martin Hoyer
no flags Details
console w/ dracut-033-335 (203.71 KB, text/plain)
2015-09-03 04:41 EDT, Martin Hoyer
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Hoyer 2015-09-01 12:59:44 EDT
Created attachment 1069085 [details]
console log

Description of problem:
While trying to provision machine with Intel x540 HBA, installation completes successfully, but drops in dracut after first reboot - see console log.


Version-Release number of selected component (if applicable):
Reproduced on RHEL-7.2 alpha
RHEL-7.1 is OK

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
Try to provision machine with x540 HBA

Actual results:
Drops to dracut

Expected results:
Boots successfully

Additional info:
Setting it as Regression as it is OK with RHEL-7.1
Setting it as TestBlocker as we cannot run our regression tests
Comment 4 Harald Hoyer 2015-09-02 03:25:35 EDT
should be fixed with dracut-033-333
Comment 6 Martin Hoyer 2015-09-03 04:41:13 EDT
Created attachment 1069656 [details]
console w/ dracut-033-335

Still unable to boot.
dracut-033-335.el7
Comment 8 Harald Hoyer 2015-09-03 06:11:11 EDT
(In reply to Martin Hoyer from comment #6)
> Created attachment 1069656 [details]
> console w/ dracut-033-335
> 
> Still unable to boot.
> dracut-033-335.el7

Errr... installation was working! Machine is in grub menu!
Comment 9 Martin Hoyer 2015-09-03 08:46:05 EDT
It's not a dracut issue. There was a lot of confusion from my side. I apologize to everyone.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.