Bug 1265128 - BRMS Repository is not enabled by default
BRMS Repository is not enabled by default
Status: VERIFIED
Product: JBoss BRMS Platform 6
Classification: JBoss
Component: Quickstarts (Show other bugs)
6.2.0
Unspecified Unspecified
high Severity urgent
: ER4
: 6.2.0
Assigned To: Ryan Zhang
Tomas David
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-22 04:03 EDT by Tomas David
Modified: 2015-10-16 03:51 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tomas David 2015-09-22 04:03:46 EDT
Description of problem:
Same problem as https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1265123

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.2.0.ER2

How reproducible:
-

Steps to Reproduce:
-

Actual results:
-

Expected results:
-

Additional info:
This bugzilla is for version 6.2.0.ER2.

For version 6.1.3.CR2, I created https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1265123
Comment 1 Ryan Zhang 2015-10-13 06:10:49 EDT
This issue has been fixed by prod tools: pom-manip-ext 1.8
Now the localhost repository is included in quickstarts pom.
Comment 2 Tomas David 2015-10-16 03:51:41 EDT
Verified on BRMS 6.2.0.ER4.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.