Bug 126828 - Sound is lost when skipping forward
Summary: Sound is lost when skipping forward
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rhythmbox (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: athlon Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Colin Walters
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-06-28 02:55 UTC by Ivan Gyurdiev
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-21 03:13:10 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Ivan Gyurdiev 2004-06-28 02:55:18 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6)
Gecko/20040518 Firefox/0.8

Description of problem:
I lose sound when using the bar at the top to skip forward in an mp3
or ogg (happens for both). The file continues to play but I can't hear
the sound. When a new clip is started I get sound back. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhythmbox-0.8.5-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. See Summary

Additional info:

Comment 1 Ivan Gyurdiev 2004-07-21 03:13:10 UTC
Can no longer reproduce. 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.