Bug 1269980 - rpm command is incorrect
rpm command is incorrect
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Docs User Guide (Show other bugs)
6.1.1
Unspecified Unspecified
medium Severity medium (vote)
: Unspecified
: 6.1
Assigned To: Russell Dickenson
David O'Brien
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-08 13:11 EDT by Hayley Hudgeons
Modified: 2015-10-13 10:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-10-13 10:40:21 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Hayley Hudgeons 2015-10-08 13:11:45 EDT
>> Document URL:
https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_Satellite/6.1/html-single/User_Guide/index.html#sect-Red_Hat_Satellite-User_Guide-Configuring_Hosts_for_Registration

>> Section Number and Name: 
12.2. Configuring a Host for Registration, in proceedure 12.2

>> Describe the issue: 
This command is incorrect:
# rpm -Uvh install http://satellite.example.com/pub/katello-ca-consumer-latest.noarch.rpm

You cannot do rpm -ivh install <pkgname>

>> Suggestions for improvement: 
Remove the word "install" from the command

>> Additional information:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.