Bug 127219 - totem crashes when the sound is used through esd (I'm using LTSP with remote sound)
totem crashes when the sound is used through esd (I'm using LTSP with remote ...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gstreamer (Show other bugs)
2
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Colin Walters
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-07-04 13:46 EDT by Jarkko
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-04 14:43:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jarkko 2004-07-04 13:46:53 EDT
Subject: totem crashes when the sound is used through esd (I'm using
LTSP with remote sound)

Distribution: Fedora Core release 2 (Tettnang)
Package: totem
Severity: major
Version: GNOME2.6. unspecified
Gnome-Distributor: Red Hat, Inc
Synopsis: totem crashes when the sound is used through esd (I'm using
LTSP with remote sound)
Bugzilla-Product: totem
Bugzilla-Component: GStreamer backend
Bugzilla-Version: unspecified
BugBuddy-GnomeVersion: 2.0 (2.6.0)
Description:
Description of the crash:
totem crashes when the sound is used through esd (I'm using LTSP with
remote sound)

Steps to reproduce the crash:
1. install and configure LTSP
2. enable sound for your workstation in lts.conf and boot the ws
3. try to launch totem

Expected Results:
totem should have started normally - it even does if I try it many, many
times

How often does this happen?
almost everytime, but I've managed to start totem after many retries

Additional Information:
I'm using LTSP 4.0 and remote sound support is enabled. It uses esd as
audio server.


Debugging Information:

Backtrace was generated from '/usr/bin/totem'

(no debugging symbols found)...Using host libthread_db library
"/lib/tls/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging
symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...[Thread debugging using
libthread_db enabled]
[New Thread -150802304 (LWP 3101)]
[New Thread 62278576 (LWP 3102)]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -150802304 (LWP 3101)]
[New Thread 62278576 (LWP 3102)]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -150802304 (LWP 3101)]
[New Thread 62278576 (LWP 3102)]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging
symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...0x004a5402 in ?? ()
#0  0x004a5402 in ?? ()
#1  0x001feeab in __waitpid_nocancel () from /lib/tls/libpthread.so.0
#2  0x04dd6442 in libgnomeui_module_info_get ()
   from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
#3  <signal handler called>
#4  0x012871fc in Arts::StartupManager::startup () from
/usr/lib/libmcop.so.1
#5  0x01265df4 in Arts::Dispatcher::Dispatcher () from
/usr/lib/libmcop.so.1
#6  0x01037975 in arts_backend_init () from
/usr/lib/libartscbackend.so.0
#7  0x05f44546 in arts_init () from /usr/lib/libartsc.so.0
#8  0x00f08943 in ?? ()
   from /usr/lib/xine/plugins/1.0.0/xineplug_ao_out_arts.so

Thread 2 (Thread 62278576 (LWP 3102)):
#0  0x004a5402 in ?? ()
No symbol table info available.
#1  0x001fb950 in pthread_cond_timedwait@@GLIBC_2.3.2 ()
   from /lib/tls/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#2  0x02b9ddbc in _x_metronom_clock_init () from /usr/lib/libxine.so.1
No symbol table info available.

Thread 1 (Thread -150802304 (LWP 3101)):
#0  0x004a5402 in ?? ()
No symbol table info available.
#1  0x001feeab in __waitpid_nocancel () from /lib/tls/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#2  0x04dd6442 in libgnomeui_module_info_get ()
   from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
No symbol table info available.
#3  <signal handler called>
No symbol table info available.
#4  0x012871fc in Arts::StartupManager::startup () from
/usr/lib/libmcop.so.1
No symbol table info available.
#5  0x01265df4 in Arts::Dispatcher::Dispatcher () from
/usr/lib/libmcop.so.1
No symbol table info available.
#6  0x01037975 in arts_backend_init () from
/usr/lib/libartscbackend.so.0
No symbol table info available.
#7  0x05f44546 in arts_init () from /usr/lib/libartsc.so.0
No symbol table info available.
#8  0x00f08943 in ?? ()
   from /usr/lib/xine/plugins/1.0.0/xineplug_ao_out_arts.so
No symbol table info available.
#0  0x004a5402 in ?? ()
Comment 1 Colin Walters 2004-07-04 14:43:28 EDT
Hi,

We do not ship totem at the moment.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.