Bug 127387 - new systems don't show up in system list
new systems don't show up in system list
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: Registration (Show other bugs)
unspecified
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Peter Jones
Fanny Augustin
:
Depends On:
Blocks: 125937
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-07-07 11:52 EDT by Ryan Bloom
Modified: 2007-10-23 22:02 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-20 09:54:20 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ryan Bloom 2004-07-07 11:52:38 EDT
Servers can be registered, but they don't show up in the user's system
list.
Comment 1 Matt Jamison 2004-07-16 12:30:27 EDT
is this in dev, live, hosted?

I haven't seen this problem.

but what I have seen is that rhnreg_ks --username --password is broken.

rhnre_ks --activationkey works as well as rhn_register.

is this what you're seeing?
Comment 2 Peter Jones 2004-07-16 17:41:45 EDT
I'm pretty sure this was fixed that day... rbb?
Comment 3 Ryan Bloom 2004-07-16 20:56:04 EDT
It was fixed that day.  Without that fix, no other work could be done.
 It was only ever seen on webdev.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.