Bug 1278228 - service IP no longer indicated in overview area
service IP no longer indicated in overview area
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jessica Forrester
Yanping Zhang
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-04 20:40 EST by Erik M Jacobs
Modified: 2015-11-05 07:23 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-05 07:23:46 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
highlighted missing service (110.08 KB, image/png)
2015-11-04 20:40 EST, Erik M Jacobs
no flags Details

  None (edit)
Description Erik M Jacobs 2015-11-04 20:40:26 EST
Created attachment 1089931 [details]
highlighted missing service

It appears that we've removed the service IP from the overview area. It used to be shown. But now it only indicates the port mapping.
Comment 2 Jessica Forrester 2015-11-05 07:23:46 EST
This was intentional, it clutters the overview.  *most* people will be using routes if they are using new-app or the console to create their applications.  People that know what they are doing can always jump to the service (there is a link to the service page in that same box now) and grab the IP from the service page.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.